Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 88 common:people_all_forms

Форум активістів учнівського самоврядування

Date: 12 листопада 2018 о 09:38
164 view

08 листопада 2018 року на базі ЗОШ № 18 відбувся форум активістів учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху», мета якого - розвиток учнівської ініціативи та творчості, активної життєвої позиції старшокласників. Організаторами заходу виступили управління освіти Краматорської міської ради сумісно з Центром позашкільної роботи. У форумі взяли участь 58 делегатів від 4 освітніх округів. Почесними гостями заходу стали Маргарита Вікторівна Серебрянська – голова громадської Спілки «Совість», Лара Миколаївна Сазонова – віце-президент Центру громадянських ініціатив «Звезда Крама»; Тетяна Юріївна Демченко - методист методичного кабінету управління освіти, Людмила Дмитрівна Малахова – завідувач відділу Центру позашкільної роботи. З результатами роботи міської ради старшокласників у 2017-2018 навчальному році присутніх ознайомила віце-президент Ради старшокласників Євгенія Карпенко.
А найважливішим завданням форуму було вибори президента Ради старшокласників. На пост президента міської Ради старшокласників було висунуто кандидатури Дар’ї Порозіної (кандидат від ЗОШ №31), Алли Бардіної (кандидат від ЗОШ №16), Альони Фальченко (кандидат від ЗЗСО з профільним навчанням №22 ім. М.Крупченка), Арсенія Люльки (кандидат від ЗОШ № 35). Кандидати презентували себе та свої передвиборчі програми, відповіли на питання один одного та аудиторії. За результатами передвиборчих перегонів вице-президентом Ради старшокласників м.Краматорська стала Дар’я Порозіна (ЗОШ №31), а президентом Ради старшокласників обрано Аллу Бардіну (ЗОШ №16). За традицією новообраний президент склав клятву вірності своїм виборцям, своїй програмі та отримав відповідне посвідчення. До присутніх зі словами про важливість активної життєвої позиції звернулася Маргарита Вікторівна Серебрянська. Вона акцентувала увагу на тому, що не сумнівається, що сьогоднішні лідери в майбутньому стануть професійними лікарями, депутатами, вчителями, а можливо й навіть президентами, адже організаторські здібності та лідерство яскраво можна проявити саме в роботі учнівського самоврядування.
У 2018-2019 навчальному році старшокласники міста продовжують реалізовувати проект «Ми в місті, ми з містом, ми для міста», який базується на проектах окружних рад старшокласників. Активісти І освітнього округу запропонували школярам міста взяти участь у квесті «Це моя земля – буду її патріотом», старшокласники ІІ освітнього округу запрошують всіх приєднатися до реалізації проекту «Територія вільного спілкування», представники ІІІ освітнього округу продовжують реалізацію проекту «Збережемо довкілля», активісти ІУ освітнього округу ознайомили присутніх з проектом «Шлях добра».
Із заключною промовою до учасників форуму звернулася Тетяна Юріївна Демченко, якій було надано почесну місію – нагородити Подяками та Грамотами управління освіти координаторів учнівського самоврядування на округах та найактивніші учнівські колективи.
Хочеться вірити, що насичений подіями форум надихне лідерів, які впливатимуть на учнівське врядування у школах, на активні дії, реалізацію важливих акцій та проектів міського та обласного рівнів.
Дякуємо адміністрації ЗОШ № 18 (директор Чебухова Т.М., заст. директора з ВР Кушниренко О.М, педагог-організатор Підгорна В.Г.) за надану можливість проведення форуму на базі школи.

Comments:
Only authorized users can leave comments.